Monday, December 5, 2011

A SZULTÁN KATONÁJA #1

Megjelenés!!! HungaroComix 2011

2011.12.11. 10-18h - Millenáris

http://www.kepregeny.net/hungarocomix-2011/

A szultán több évnyi kudarcba fulladt próbálkozás után, cselhez folyamodik, hogy Kinizsi seregét megtörje. Elrabolja a kapitány egyetlen, s szépségéről messze földön híres lányát, Éduát, így késztetve hibázásra a „törökverőt”, és hogy egy újabb gyöngyszemmel növelje háreme sokaságát.

A feladattal legjobb harcosát, Dzsanavart bízza meg. A katonából lett bérgyilkos elhurcolja a lányt Isztambulba, ám az úton ráébred saját szörnyeteg mivoltára, és elhatározza, magát is üldözötté téve, hogy visszaszökteti a lányt Magyarországra.

Így kezdődik meg a két főhős Dzsanavar és Édua menekülése, kiket egyik oldalról a török vérdíjbegyűjtők üldöznek, a másikról a dühödt Kinizsi lándzsáival kell szembenézniük.

Menekülésüket a birodalom misztikus helyszínein követheti végig az olvasó, ahol betekintést nyerünk a szultán fülledt háremébe, és ahol látványos harcjeleneteknek lehetünk szemtanúi

Néhány előzetes a belső oldalakból:

The Sultan's Beast coming soon...

4 comments:

  1. Üdv!

    Nagyon tetszik a képregényed, de sajnos nem jutottam el a Hungarocimixra. Budapesten valahol meg lehet még venni?

    Horváth Zsolt

    ReplyDelete
  2. Kedves Zsolt!
    Örülök, hogy tetszik.
    A legutolsó bejegyzésben leírtam, hogyan juthatsz hozzá. Boltokban egyelőre nem lehet kapni.
    Üdv,
    Zsombor

    ReplyDelete
  3. Szia Zsombor!

    Sikerült megszereznem a Komikonban, köszi a lehetőséget. És szeretnék egyben gratulálni is a művedhez, mert szerintem nagyon szép lett. A rajzaid is, és a nyomtatás minősége is kiváló, remélem lesz folytatás! :)

    Minden jót!
    Zsolt

    ReplyDelete
  4. Szia Zsolt!
    Köszönöm, hogy megvásároltad, és nagyon örülök, hogy tetszik! Igyekszem elkészülni a második résszel a márciusi képregénybörzére.
    Remélem ott találkozunk, addig is minden jót,
    Zsombor

    ReplyDelete